Na kakšen način lahko učinkovito preoblikujete svoje telo?

Preoblikovanje telesa se je v zadnjem času izkazalo za željo marsikatere osebe. V tem primeru mislimo tako na ženske kot predstavnike močnejšega spola. Seveda se preoblikovanja svojega telesa lotite na številne možne načine. To lahko počnete povsem sami. Pazite torej na svojo prehrano, se veliko gibate, hodite v fitnes, si privoščite dovolj kakovostnega spanca.

Preoblikovanje telesa pa bo vsekakor precej hitrejše in bistveno bolj uspešnejše, če vam bodo pri tem pomagali strokovnjaki. Svoje telo lahko na primer pričnete preoblikovati že v toplicah, kjer so vam na voljo različni paketi s takšno storitvijo.

Najbolj priljubljeni načini za preoblikovanje telesa

Številni med vami si želite imeti bolj skladno telo, obenem pa vas ob pamet spravljajo odvečni kilogrami, prav tako pomarančna koža. V tem primeru si seveda lahko pomagate kar sami s primernim načinom življenja in z najrazličnejšimi pripomočki. A kot smo omenili – rezultati bodo veliko hitrejši in učinkovitejši, če vam pri tem pomagajo strokovnjaki.

Na voljo so namreč najrazličnejši načini za preoblikovanje telesa, ki vam jih v svojih prostorih ponujajo strokovnjaki s tega področja, na primer:

  • suho krtačenje telesa,
  • biostimulacija telesa ultratone futura pro,
  • maderoterapija.

Madeoterapija – masaža z lesenimi valjčki

Zelo priljubljena in verjetno najbolj poznana metoda za preoblikovanje telesa je tako imenovana maderoterapija. To je masaža, ki poteka s pomočjo lesenih valjčkov. Sam izraz za metodo izvira iz španskega jezika in pomeni les.

Kateri valjček uporabljamo na katerem področju – maderoterapija doma

Sicer pa ima terapija z lesom za seboj kar dolgo zgodovino. Leseni pripomočki so se za oblikovanje telesa uporabljali že davno nazaj. Takšna metoda pa je najprimernejša za odpravo celulita, prav tako za pospeševanje cirkulacije in limfe v telesu. Z njo torej koristno vplivamo na razbijanje celulita in tako izboljšujemo videz kože.

Suho krtačenje telesa

Suho krtačenje telesa predstavlja ritual, ki je dobro poznan že tisočletja. Namenjen je razstrupljanju telesa in za boljši izgled kože. Z ustreznim krtačenjem se pri teh metodi za preoblikovanje telesa pospešuje limfni obtok, prav tako izboljšuje sama prekrvavitev kože.

Metoda za preoblikovanje telesa - suho krtačenje
Suho krtačenje telesa je metoda za preoblikovanje telesa ki je poznana že tisočletja

Obenem se naredi tudi nežen piling kože, ki poskrbi za učinkovito odstranjevanje odmrlih plasti celic. Za še bistveno boljšo regeneracijo kože se krtačenju doda še posebna obloga za pomlajevanje.

V tej kategoriji: