Športna oblačila so na vrhu seznama najpopularnejših promocijskih daril

Promocijska ali pa poslovna darila so prav vedno dobrodošla. Še posebej pa takšna, ki jih lahko koristno uporabimo na delovnem mestu pa tudi v prostem času. Športna oblačila veljajo za eno od najbolj priljubljenih promocijskih ali poslovnih daril. V obdarovancu zaradi velike površine za brendiranje, uporabnosti in povezanosti z zdravim življenjskim slogom lahko vzbujajo izjemne pozitivne občutke do oglaševanja blagovne znamke ali podjetja.

Na voljo so športna oblačila za nogomet, tek in še druge priljubljene aktivnosti. So najrazličnejših barvnih odtenkov, kombinacij ter velikosti. Še posebej popularne pa so športne majice priznanih blagovnih znamk, ki so primerne za množične prireditve ali pa za odlično promocijsko darilo.

Kvalitetno in izvirno potiskana športna majica

Športna oblačila s potiskom so torej na vrhu seznama promocijskih ali poslovnih daril. Ker pa takšna kategorija oblačil predstavlja zelo širok nabor izdelkov, se boste morali odločiti za najustreznejši kos oblačila. Majica s kratkimi rokavi je daleč najbolj priljubljen kos tovrstnega oblačila. Vse več ljudi se ukvarja z vsaj eno aktivnostjo in le kdo ne bi bil vesel kakovostne in izvirno potiskane majice.

Športna oblačila: majica
Športna oblačila s potiskom

Kakovostno in izvirno potiskana majica za športne aktivnosti lahko postane potujoči plakat tudi vaše blagovne znamke oziroma podjetja. Strošek nakupa in tiskanja pa bo zanemarljiv v primerjavi s promocijskim učinkom.

Še drugi kosi priljubljenih športnih oblačil za promocijske namene

Kakovostne športne majice so torej odlična izbira za promocijsko darilo ali pa množične dogodke. Po drugi strani pa so prav tako zelo priljubljeni še nekateri drugi kosi športnih oblačil. To so na primer kratke hlače, kopalke, nogometni dresi, trenirke, bunde, jakne, športna oblačila za trening, ne nazadnje še nogavice.

Na vsa omenjena športna oblačila lahko izvedete tudi tisk ali pa vezenje. V večini primerov se na športne majice in drese izvaja tisk s pomočjo flex folije. Nekateri ponudniki vam omogočajo tudi tisk v color tehniki. Pogosto pa se kupci promocijskega tekstila sprašujejo, ali je vezenje morda primernejša od tiska. Prednosti ene ali druge metode oziroma tehnike so seveda od primera do primera različne. Zagotovo pa velja, da sta tako tisk kot tudi vezenje obstojni in kakovostni tehniki, a le če sta pravilno ter dovolj kakovostno izdelani.

Tudi kape so lahko izvrstno promocijsko darilo

Pri izbiri promocijskih ali poslovnih daril je treba upoštevati kar nekaj dejavnikov. Predvsem pa je pomembno, da je izbrani material za promocijo kakovosten, uporaben in dovolj praktičen. Obenem pa je treba pomisliti tudi na to, da ima izbrani izdelek dovolj površine, da boste nanj lahko ustrezno natisnili logotip svojega podjetja ali pa kaj drugega.

Rdeča kapa
Kape lahko uporabimo kot promocijsko darilo

Za lepo in praktično promocijsko darilo se odlično lahko obnesejo tudi kape. Te namreč z lahkoto pripomorejo k povečanju prepoznavnosti, obenem pa so še lep ter povsem uveljavljen modni dodatek. Dobrodošle pa so tudi kot element, ki povezuje člane skupine ali društva. Kape pa tako kot druge kose promocijskega materiala potrebno prilagoditi posameznikom. Potrebno je izbrati primeren material, barve, vzorce in seveda še ustrezno mesto logotipa.

Prepoznavnost svoje blagovne znamke ali podjetja dvignite z ustrezno izbiro promocijskega tekstila

Promocijska darila so vidna prodajna stimulacija, ki hitro pridobijo pozornost prav vsakega kupca, medtem ko na primer jumbo plakati ali pa TV oglasi kaj hitro preidejo v pozabo. Za prepoznavnost svoje blagovne znamke oziroma podjetja lahko uporabite primeren kos promocijskega tekstila. Športna oblačila, še posebej majice, vaši blagovni znamki lahko v hipu dodajo precej veliko vrednost. A izbira ustreznega promocijskega tekstila še zdaleč ni vse za uspeh. Na izbrane kose oblačil in druge dodatke boste morali na ustrezna mesta postaviti svoj logotip. Izbirate lahko med več možnostmi, na primer med tiskom in vezenjem.

Kaj se bolje obnese na tekstilu – tisk ali vezenje

Obe metodi oziroma tehniki sta enako priljubljeni. Večina pa se še vedno odloča za tisk. A če boste našli primernega ponudnika, boste zagotovo zadovoljni s tehniko, ki jo boste izbrali za svoj promocijski material oziroma tekstil.

Ker si torej vaša blagovna znamka zagotovo zasluži najboljšo podobo, poskrbite, da bo njeno ime zapisano le na kakovostnih in estetskih izdelkih, ki jih boste s ponosom podarjali drugim in nosili tudi sami. Promocijske majice, jakne, srajce, puloverje, športna oblačila, delovne obleke, kape in še mnogo drugih izdelkov lahko opremite s svojim logotipom ali drugim prepoznavnim elementom. Ne glede na to, ali bodo izdelke nosili vaši zaposleni ali pa vaše stranke, je najpomembneje, da vaša znamka oziroma podjetje zasije v najlepši možni podobi.

V tej kategoriji: