Zdrava prehrana športnika in oblikovanje telesa

Dnevnim obrokom morate dodati tudi prehranska dopolnila

Sadje in zelenjava vsebujeta čedalje manj vitaminov, mineralov in hranil. Termično obdelano sadje in zelenjava izgubi več kot polovico vitaminov. Prehranska dopolnila vsebujejo vse potrebne vitamine, maščobe, beljakovine in druge dodatke, ki bodo vašemu telesu vir energije in obenem vir zdravja.

Prehrana športnika mora biti raznolika in uravnotežena. Ker med rekreacijo pokurite obilo energije, maščob in kalorij, je nujno, da to pravilno nadomestite. Zdrava prehrana športnika mora vsebovati tudi posebna prehranska dopolnila, s katerimi boste ustvarili ravnovesje v vašem telesu, nahranili in oblikovali mišice.

Prehrana športnika mora zaradi visokih naporov nujno vsebovati krom, magnezij, natrij, kalij in druge vitamine. Kombinacija vseh poskrbi za hitrejšo regeneracijo in oblikovanje mišic, zmanjšuje utrujenost in občutek težkih okončin ter pozitivno vpliva na vse notranje organe.

Preberite tudi: Ohranite temperaturo pijače v termovki

Nadzor nad vnosom hrane in povečanje vnosa beljakovin

Zmanjšanje količine vnosa hrane pri dnevnih obrokih pozitivno vpliva na prehrano športnika in na presnovo vnesenih snovi. En obrok raje nadomestite z mešanico sirotkinih beljakovin, ki bodo v kombinaciji z vadbo pripomogle k izgradnji mišične mase in oblikovanju vašega telesa. Beljakovinski napitki pripomorejo k občutku lahkosti vašega telesa in hkrati vplivajo na povišanje presnove.

Super vitaminski paketi zdravja

Za zdravje vašega telesa morate poskrbeti z raznoliko uporabo vitaminov in mineralov. V izogib preračunavanja količine vnosa posameznih prehranskih dopolnil, so sedaj na voljo paketi vitaminov in mineralov, kot je npr. paket Super Vitamin Pak, ki vsebujejo vse potrebne vitamine in minerale za zvišanje vaše moči in biokemičnih reakcij v telesu.

Ekološka prehranska dopolnila

Za zdravo telo poskrbite z uporabo ekoloških prehranskih dopolnil, ki so brez umetnih barvil, sladil, arom in drugih umetnih dodatkov. Z ekološkimi prehranskimi dopolnili si boste zmanjšali nivo mlečne kisline v telesu, znižali pulz, odpravili občutek težkih nog in utrujenosti mišic ter pospešili regeneracijo po vadbi. Vaše telo bo po rabi prehranskih dopolnil pripravljeno tudi na izjemno težke telesne napore.

Ali ste vedeli, da mišično maso lahko pridobite že v nekaj tednih?

V tej kategoriji: