Moje najljubše športne pajkice

Priznam, da od kar sem prvič oblekla kakovostne in udobne športne pajkice, bi bila najraje kar cel dan v njih. Če bi se dalo … Nikakor jih namreč ne nosim le za šport, ampak tudi kot oblačilo za doma. To je namreč najbolj udobno oblačilo na svetu in če bi se dalo bi šla v njih še v službo. A ker delam v pisarni, si tega nekako ne morem privoščiti, vsekakor pa so moje najljubše športne pajkice tisti kos oblačila, ki ga najraje oblečem. Komaj čakam, da popoldne pridem domov in se iz službenih oblačil preoblečem vanje!

Pajkice za šport in vse ostalo

Nekoč sem v prostem času in za različne športne aktivnosti rada nosila različne trenirke, ki so sicer udobne, a nikakor tako, kot so udobne športne pajkice. Te sem nazadnje nosila pred mnogimi leti kot otrok pri telovadbi, ko smo jih nosili vsi. Zato sem do danes že malo pozabila, kako udobne so. Elastičen material se zelo lepo oprime telesa, zato gre za športna oblačila, ki te prav nič ne ovirajo, karkoli že počneš.

Športne pajkice

To pomeni, da lahko v njih tečem, delam vaje za pilates, sesam ali poležavam na kavču, pa se bom počutila res udobno. Čeravno priznam, da jih za poležavanje uporabljam le redko. Ko namreč oblečeš športne pajkice se počutiš strašansko fit in te kar poženejo k gibanju. Počutiš se namreč zelo svobodno, zato se je oblečen vanje veliko lažje spraviti k športu.

Športna oblačila po moji meri

Najprej sem si kupila ene športne pajkice, saj me je prijateljica prepričala, da naj grem z njo na aerobiko, a nisem imela kaj obleči. Na aerobiko sem potem kmalu nehala hoditi, športne pajkice v moji omari pa so ostale. Čeravno so le redko počivale v omari, saj sem jih imela praktično non stop oblečene. Zaradi tega sem si kupila še dvoje in nato kmalu še nekaj.

Imam jih v različnih dolžinah in modelih. Sploh so mi všeč tiste, ki niso enobarvne, ampak so polepšane z vzorci. Te me res razveselijo, ko jih oblečem, saj niso le udobne, ampak tudi zelo lepe. Lahko bi rekla, da je to res športno oblačilo po moji meri in da v njem najraje preživljam svoj prosti čas.

V tej kategoriji: