Tekalna steza Nordicstrack Commercial 1750

Se odločate za nakup tekalne steze in ste v dvomih ali je model NordicTrack Commercial 1750 pravilna izbira za vas? Potem ste se obrnili na »pravi naslov«.

Ker vam želimo samo najbolje, smo za vas pripravili nekaj podatkov o omenjenem modelu tekalne steze, s pomočjo katerih ne dvomimo v to, da se boste pravilno odločili. Predvsem so za kupca pomembne lastnosti, kot so velikost, teža, cena, kakovost ter ne nazadnje tudi funkcije, ki jih določena tekalna steza premore. Tekalna steza NordicTrack Commercial 1750 je trenutno ena boljših modelov stez na trgu, saj premore številne funkcije, ki so za kakovostno vadbo, bistvenega pomena.

Zaslon in funkcije

Tekalna steza NordicTrack Commercial 1750 ima na ročajih tipke za hitrejše upravljanje, ter vgrajene senzorje za merjenje srčnega utripa. Med vadbo lahko s pomočjo kontrolnih tipk na ročajih hitro in enostavno spreminjate tudi naklon ter hitrost treninga brez, da bi pri tem morali ročaj spustiti in začasno prekiniti z vadbo.

Srčni utrip je mogoče meriti preko senzorjev na ročkah ali pa s pomočjo priloženega brezžičnega traku, katerega namestimo okoli prsnega koša. Vse prikazane rezultate lahko nato jasno spremljamo preko zaslona.

Tekalna steza in motor

Površina tekalne steze je zasnovana na način, da omogoča nemoteno vadbo tudi tistim najvišjim osebam, z dolgim razkorakom. Poleg tega, da je steza širša od ostalih, je tudi dovolj dolga za različne profile oseb. Stezo je mogoče dvigniti vse do 15% naklona, kar bo še dodatno otežilo vadbo in posledično tudi pospešilo porabo kalorij. Naprava ima močan motor, kateri zagotavlja nemoteno, ponavljajočo se vadbo.

Programska oprema

Kot prvo moramo omeniti, da ima ta model tekalne steze že naloženih 32 programov vadb, zasnovanih iz strani profesionalcev na tem področju. Preko zaslona lahko med vadbo brskate po spletu, saj ima izdelan sistem podoben androidom. Poleg vsega omenjenega in tistega neomenjenega pa podpira tudi iFit aplikacijo, s pomočjo katere lahko še dodatno nalagamo vadbe, jih shranjujemo, ipd.

Po mnenju uporabnikov, ki so se odločili za nakup tekalne steze NordicTrack Commercial 1750, gre za napravo, ki je povsem presegla pričakovanja in katero bi priporočili tudi naprej. Sami smo mnenja, da dober glas seže v deveto vas in da je najboljša reklama tista, ki se širi od ust do ust. Kaj pa vi menite o vsem tem?

Za tek po tekalni stezi lahko oblečete športne pajkice. Več informacij o njih si lahko preberete s klikom na povezavo.

V tej kategoriji: